Tiendeo official website

Action kleine prijzen, grote glimlach

Nog 2 dagen

Zoek je naar de beste Action aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Action aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Action of enige andere winkels in de Warenhuis categorie in jouw stad. Er zijn momenteel 2 Action catalogi on Tiendeo. Blader door de nieuwste Action catalogus "Action kleine prijzen, grote glimlach" geldig vanaf van 18/4 tot tot 23/4 en begin nu met sparen!

Andere Warenhuis catalogi

  • Logo Action
  • Logo Hema
  • Logo Wibra
  • Logo Van Cranenbroek
  • Logo Xenos
  • Logo Big Bazar

Action, alle aanbiedingen binnen handbereik

Bij Action koop je goedkope producten voor je huis, zoals kaarsen, vaatdoeken of borden en bestek vaak in de aanbieding. De Action folder is een echte publiekslieveling!

Over Action

Action dankt het succes vooral aan het grote assortiment - meer dan 5000 artikelen - in combinatie met de bodemprijzen. De reclamefolder van Action staat wekelijks boordevol met interessante aanbiedingen. Veel klanten kijken dan ook reikhalzend uit naar het moment waarop de Action folder in de bus valt, of natuurlijk online op Tiendeo.nl te bekijken is. 

Het assortiment van Action verandert voortdurend, dus de echte koopjesjagers kunnen hun hart ophalen bij het warenhuis. Wil je weten wat er op dit moment in de weekaanbieding is? Check dan de Action folder van Tiendeo. 

Zo is Action begonnen

De Action begon in 1993 als kleine winkel met huishoudartikelen in Enkhuizen. Krap een jaar later openden de eigenaren al hun 8e winkel in Nederland. Inmiddels heeft Action meer dan 350 winkels. Op Tiendeo vind je alle adressen, openingstijden en telefoonnummers van Action in Nederland. De succesformule met artikelen voor huis en tuin, zoals schoonmaakmiddelen en speelgoed, slaat inmiddels ook in het buitenland aan. 

Action heeft inmiddels meer dan 500 winkels wereldwijd en meer dan 10.000 medewerkers.

De oprichters kochten het assortiment van de eerste Action in met auto en aanhanger. Tegenwoordig heeft Action twee distributiecentra

De Action folder is meermalen verkozen als populairste reclamefolder van Nederland.

Het assortiment van Action wisselt sterk, dus je vindt altijd wel iets nieuws in de winkel.