Tiendeo official website
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van De Bijenkorf.

Zoek je naar de beste De Bijenkorf aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste De Bijenkorf aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van De Bijenkorf of enige andere winkels in de Warenhuis categorie in jouw stad. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen van De Bijenkorf en wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen online. Terwijl je wacht kun je de nieuwste catalogi doorbladeren in de Warenhuis categorie zoals de Xenos brochure "Laat De Lente In Je Los" geldig vanaf van 26/2 tot tot 9/3.

Andere Warenhuis catalogi

  • Logo Action
  • Logo Hema
  • Logo Wibra
  • Logo Van Cranenbroek
  • Logo Xenos
  • Logo Big Bazar

De Bijenkorf, alle aanbiedingen binnen handbereik

De Bijenkorf is het enige echte luxe-warenhuis van Nederland. Je vindt hier kleding van de grote modehuizen en andere luxeproducten. Check De Bijenkorf folder voor actuele aanbiedingen voor de winkels en Bijenkorf online.

Over De Bijenkorf

Bijenkorf is een premium warenhuis met een eigen identiteit. De Bijenkorf biedt een zeer grote verscheidenheid aan producten. Van damesheren en kindermodeschoenentassencosmeticaparfum en ook woonaccesoires,  tot boekenCD´skookartikelen en meubels

De Bijenkorf brengt regelmatig verschillende soorten folders uit. Je kunt de collectie thuis vast bekijken in het Inspiration Magazine, in de VerBijsterend folder kun je ook interessante aanbiedingen spotten en vaak is er ook een folder speciaal voor kinder mode. Ook de moeite waard is de Bijenkorf card, waarmee je voordeel kan opdoen op je aankopen. Met deze betaalkaart spaar je punten waarmee je korting kan krijgen, krijg je korting op alle cosmeticaproducten en je ontvangt 25 euro shoptegoed als welkomscadeau.

De Bijenkorf staat bekend om haar spraakmakende verkoopacties en campagnes, zoals de Drie Dwaze DagenMaffe Marathon en Inspiration, die door de grote kortingen op een deel van het assortiment veel mensen naar het warenhuis trekt. Wie zich liever aan de drukte onttrekt kan ook rustig thuis online winkelen aangezien de Bijenkorf sinds 2009 ook een Webshop heeft.

Op Tiendeo kun je de openingstijden voor de filiaal bij jou in de buurt vinden. 

Een bezoek aan de Bijenkorf is een feest door de exclusieve merken zoals Louis Vuitton en Gucci die je er vindt en de unieke winkelbelevenis.

De Bijenkorf is opgericht in 1870 in Amsterdam als een kleine fourniturenwinkel gevestigd op de Nieuwendijk 123.

De Bijenkorf heeft 7 filialen in een aantal grote Nederlandse steden, waarvan de vestiging in het indrukwekkende gebouw op de Dam het meest bekend is.

Ga naar de officiële website van De Bijenkorf.