Advertentie

Me-Time!

Nog 6 dagen

Aanbiedingen van Wibra

Zoek je naar de beste Wibra aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Wibra aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Wibra of enige andere winkels in de Warenhuis categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Wibra catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Wibra catalogus "Me-Time!" geldig vanaf 03/02/2023 tot 12/02/2023 en begin nu met sparen!

Andere Warenhuis winkels

  • Logo Action
  • Logo Hema
  • Logo Wibra
  • Logo Van Cranenbroek
  • Logo Xenos
  • Logo Big Bazar

Wibra, alle aanbiedingen binnen handbereik

Wibra is een bekende winkel met simpele opzet, waar iedereen terecht kan voor voordelig textiel.

Over Wibra

Wibra is een populaire winkel in Nederland met een herkenbaar discount formule en heeft meer dan 200 vestigingen in Nederland. Het motto van de winkel is: "Wie rekent, koopt bij Wibra." Kleding, speelgoed, lichaamsverzorgingproducten, schoonmaakartikelen, wol en knutselmaterialen zijn allemaal erg voordelig bij de Wibra

Kijk in de wekelijkse Wibra folder of online voor de aanbiedingen met nog meer voordeel. Voor openingstijden en informatie over de koopzondag in verschillende winkels kijk je natuurlijk op Tiendeo.nl. 

In 1956 startte de familie Wierdsma de eerste Wibra in Epe. De naam Wibra is een combinate van de naam van oprichter Wierdsma en Braam, de meisjesnaam van de vrouw van de oprichter. Wibra heeft inmiddels 2700 medewerkers en 280 filialen in heel Nederland.


De Wibra heeft vaak  leuke jumpsuits voor meisjes in de aanbieding. Wibra is een eenvoudig ingerichte winkel zonder poespas. Dat zie je dan ook terug in de prijzen.

Ga naar de officiële website van Wibra.

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste Wibra folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in je stad ontvangen

Ik wil ook folders ontvangen van de Warenhuis categorie

Privacybeleid

Doorgaan naar Tiendeo

Download de Tiendeo app

Download de Tiendeo appDownload de Tiendeo app

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona