Tiendeo official website

Aanbiedingen Wibra

Meer dan een maand

  Aanbiedingen van Wibra

  Zoek je naar de beste Wibra aanbiedingen?

  Als je op zoek bent naar de grootste Wibra aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Wibra of enige andere winkels in de Warenhuis categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Wibra catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Wibra catalogus "Aanbiedingen Wibra" geldig vanaf van 24/10 tot tot 24/10 en begin nu met sparen!

  Andere Warenhuis catalogi

  • Logo Op=Op
  • Logo Wereldwinkel
  • Logo A.S. Adventure
  • Logo Ringfoto
  • Logo El Corte Ingles
  • Logo Manutan

  Wibra, alle aanbiedingen binnen handbereik

  Wibra is een bekende winkel met simpele opzet, waar iedereen terecht kan voor voordelig textiel.

  Over Wibra

  Wibra is een populaire winkel in Nederland met een herkenbaar discount formule en heeft meer dan 200 vestigingen in Nederland. Het motto van de winkel is: "Wie rekent, koopt bij Wibra." Kleding, speelgoed, lichaamsverzorgingproducten, schoonmaakartikelen, wol en knutselmaterialen zijn allemaal erg voordelig bij de Wibra

  Kijk in de wekelijkse Wibra folder of online voor de aanbiedingen met nog meer voordeel. Voor openingstijden en informatie over de koopzondag in verschillende winkels kijk je natuurlijk op Tiendeo.nl. 

  In 1956 startte de familie Wierdsma de eerste Wibra in Epe. De naam Wibra is een combinate van de naam van oprichter Wierdsma en Braam, de meisjesnaam van de vrouw van de oprichter. Wibra heeft inmiddels 2700 medewerkers en 280 filialen in heel Nederland.


  De Wibra heeft vaak  leuke jumpsuits voor meisjes in de aanbieding. Wibra is een eenvoudig ingerichte winkel zonder poespas. Dat zie je dan ook terug in de prijzen.

  Ga naar de officiële website van Wibra.