Tiendeo official website

Aanbiedingen Coolblue

Meer dan een maand

  Zoek je naar de beste Coolblue aanbiedingen?

  Als je op zoek bent naar de grootste Coolblue aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Coolblue of enige andere winkels in de Warenhuis categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Coolblue catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Coolblue catalogus "Aanbiedingen Coolblue" geldig vanaf van 24/10 tot tot 24/10 en begin nu met sparen!

  Andere Warenhuis catalogi

  • Logo Action
  • Logo Wibra
  • Logo Coolblue
  • Logo Op=Op
  • Logo Van Cranenbroek
  • Logo Hema

  Coolblue, alle aanbiedingen binnen handbereik

  Coolblue is een overkoepelend e-commerce bedrijf uit Rotterdam dat meer dan 300 webwinkels beheert voor o.a. Coolblue laptops, tablets en headphones. Hier vind je kortingen en kortingscodes voor Coolblue.

  Over Coolblue

  In feite is Coolblue een groot bedrijf dat meerdere webshops (meer dan 300) beheert en ook de leveringen afhandelt. Je kunt het zo gek niet bedenken of Coolblue heeft er al een webshop voor; van koelkasten tot blenders en van dvd's tot accu store. 

  Coolblue was de eerste webshop ooit (in de gehele wereld) die de 'vóór 22.00u besteld, morgen in huis' regeling introduceerde. Daarnaast heeft Coolblue ook 7 fysieke winkels in Nederland: Coolblue Amsterdam, Coolblue Groningen, Coolblue Eindhoven en meer

  Zo is Coolblue begonnen

  Wat begon als een klein bedrijfje in een studentenkamer in 1999, groeide al snel uit naar een e-commerce bedrijf met meerdere webshops. Het bedrijf groeide constant en intensief, en in 2015 werd er zelfs 53% groei geconstanteerd. 

  Coolblue heeft meer dan 1500 medewerkers op kantoor, magazijn en in de winkels.