Advertentie

Coolblue Aanbiedingen

Nog 9 dagen

Aanbiedingen van Coolblue

Zoek je naar de beste Coolblue aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Coolblue aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Coolblue of enige andere winkels in de Warenhuis categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Coolblue catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Coolblue catalogus "Coolblue Aanbiedingen" geldig vanaf 03/12/2022 tot 17/12/2022 en begin nu met sparen!

Andere Warenhuis winkels

Coolblue, alle aanbiedingen binnen handbereik

Coolblue is een overkoepelend e-commerce bedrijf uit Rotterdam dat meer dan 300 webwinkels beheert voor o.a. Coolblue laptops, tablets en headphones. Hier vind je kortingen en kortingscodes voor Coolblue.

Over Coolblue

In feite is Coolblue een groot bedrijf dat meerdere webshops (meer dan 300) beheert en ook de leveringen afhandelt. Je kunt het zo gek niet bedenken of Coolblue heeft er al een webshop voor; van koelkasten tot blenders en van dvd's tot accu store. 

Coolblue was de eerste webshop ooit (in de gehele wereld) die de 'vóór 22.00u besteld, morgen in huis' regeling introduceerde. Daarnaast heeft Coolblue ook 7 fysieke winkels in Nederland: Coolblue Amsterdam, Coolblue Groningen, Coolblue Eindhoven en meer

Zo is Coolblue begonnen

Wat begon als een klein bedrijfje in een studentenkamer in 1999, groeide al snel uit naar een e-commerce bedrijf met meerdere webshops. Het bedrijf groeide constant en intensief, en in 2015 werd er zelfs 53% groei geconstanteerd. 

Coolblue heeft meer dan 1500 medewerkers op kantoor, magazijn en in de winkels. 

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste Coolblue folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in je stad ontvangen

Ik wil ook folders ontvangen van de Warenhuis categorie

Privacybeleid

Doorgaan naar Tiendeo

Download de Tiendeo app

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona