Tiendeo official website

Advertentie

Winter Sale! Tot 50% Korting

Nog 3 dagen

Zoek je naar de beste Carpetright aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Carpetright aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Carpetright of enige andere winkels in de Wonen & Meubels categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Carpetright catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Carpetright catalogus "Winter Sale! Tot 50% Korting" geldig vanaf 01/02/2023 tot 26/03/2023 en begin nu met sparen!

Andere Wonen & Meubels winkels

  • Logo Kwantum
  • Logo Blokker
  • Logo IKEA
  • Logo JYSK
  • Logo Leen Bakker
  • Logo Casa

Carpetright, alle aanbiedingen binnen handbereik

Carpetright

Carpetright is een winkel voor vloeren van laminaat, vloerbedekking, tapijten en pvc. Daarvoor kun je ook accessoires kopen. Naast de vloer ga je ook naar de winkel voor raamdecoratie en bedden.

Wil je juist iets voor in de tuin dan heeft Carpetright kunstgras in de aanbieding.

Bekijk voordat je naar de winkel gaat de Carpetright folder online op Tiendeo voor de laatste Carpetright aanbiedingen en Carpetright kortingen.

De Carpetright openingstijden en adressen staan ook op Tiendeo, zoals die van Carpetright Amsterdam en Carpetright Utrecht.

Met een Carpetrigt vloermat maak je jouw hal extra verwelkomend. Bekijk de Carpetright online shop voor een overzicht van alle keuzes. 

Carpetright verkoopt laminaat, vloerbedekking, pvc, vinyl, vloerkleden en tapijt.

Carpetright is in 1988 opgericht in Canning Town in Londen, inmiddels hebben ze 308 winkels in Europa.