Tiendeo official website

Non-food brochure

Nog 18 dagen

Zoek je naar de beste Bidfood aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Bidfood aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Bidfood of enige andere winkels in de Supermarkt categorie in jouw stad. Er zijn momenteel 3 Bidfood catalogi on Tiendeo. Blader door de nieuwste Bidfood catalogus "Non-food brochure" geldig vanaf 03/05/2023 tot 20/06/2023 en begin nu met sparen!

Andere Supermarkt winkels

  • Logo Lidl
  • Logo Jumbo
  • Logo Albert Heijn
  • Logo Aldi
  • Logo Makro
  • Logo Plus

Bidfood, alle aanbiedingen binnen handbereik

Bidfood

Deli XL is de winkel voor elke horoca gelegenheid. Een restaurant, hotel, snackbar, kantine en cateraars in de zorg kunnen bij Deli XL terecht voor kruiden, verse producten, kant en klaar maatlijden en non-food benodigdheden.

Eten bij Deli XL bestellen kan zowel online als in de filialen.

Bekijk de Deli XL folder voor de laatste Deli XL aanbiedingen op Tiendeo. Daar vind je ook de adressen van de Deli XL filialen bij jou in de buurt zoals de Deli XL Emmen, Deli XL Ede, Deli XL Helmond, Deli XL Schiedam en andere Deli XL winkels.

De Foodreporters van Deli XL houden de ontwikkelingen in de voedingsindustrie goed in de gaten. Bekijk de website van Deli XL om zelf ook bij te blijven.

Meneer Kok begint in 1949 een puddingfabriek in Ede die later een belangrijke leverancier wordt in de zorgmarkt. Een groothandel in de foodservice is begonnen.

Deli XL lever producten van Unilever, Friesland Campina, Nestlé, Zwanenberg, Heinz en andere voedingsmerken.