Tiendeo official website

Aanbiedingen BCC

Meer dan een maand

  Aanbiedingen van BCC

  Zoek je naar de beste BCC aanbiedingen?

  Als je op zoek bent naar de grootste BCC aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van BCC of enige andere winkels in de Computers & Elektronica categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 BCC catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste BCC catalogus "Aanbiedingen BCC" geldig vanaf van 24/10 tot tot 24/10 en begin nu met sparen!

  Andere Computers & Elektronica catalogi

  • Logo KPN
  • Logo Expert
  • Logo Media Markt
  • Logo BCC
  • Logo Odido
  • Logo Phone House

  BCC, alle aanbiedingen binnen handbereik

  BCC is een bekende elektrospeciaalzaak met interessante aanbiedingen voor wasmachines, televisies en telefoons. Check de folder hier!

  Over BCC

  In de meeste grote plaatsen en in alle provincies is wel een BCC winkel te vinden, met een breed assortiment, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en goede service. 

  In de BCC folder, die wekelijks verschijnt, staan meestal  mooie aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld een koelkast aanbiedingvaatwasser aanbieding of desktop aanbieding. Check tiendeo.nl voor openingstijden van de verschillende BCC filialen. 

   

  In 1945 startte Herman Bakker een electronicawinkel in Amsterdam waarbij hij later hulp kreeg van zijn zoons Carel en Coos.

   

   


  Inmiddels heeft BCC 75 winkels in het hele land met ruim 1500 medewerkers. Het concern achter BCC heeft dit jaar 18 winkels van De Harense Smid, It's en Mikro Electro overgenomen. 

  BCC staat voor 'Bakker Cash & Carry'.