Advertentie

Voordeel Dagen Samsung

Vervalt vandaag

Aanbiedingen van BCC

Zoek je naar de beste BCC aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste BCC aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van BCC of enige andere winkels in de Computers & Elektronica categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 BCC catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste BCC catalogus "Voordeel Dagen Samsung" geldig vanaf 30/01/2023 tot 05/02/2023 en begin nu met sparen!

Andere Computers & Elektronica winkels

  • Logo Media Markt
  • Logo Expert
  • Logo BCC
  • Logo EP
  • Logo Electroworld
  • Logo HP

BCC, alle aanbiedingen binnen handbereik

BCC is een bekende elektrospeciaalzaak met interessante aanbiedingen voor wasmachines, televisies en telefoons. Check de folder hier!

Over BCC

In de meeste grote plaatsen en in alle provincies is wel een BCC winkel te vinden, met een breed assortiment, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en goede service. 

In de BCC folder, die wekelijks verschijnt, staan meestal  mooie aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld een koelkast aanbiedingvaatwasser aanbieding of desktop aanbieding. Check tiendeo.nl voor openingstijden van de verschillende BCC filialen. 

 

In 1945 startte Herman Bakker een electronicawinkel in Amsterdam waarbij hij later hulp kreeg van zijn zoons Carel en Coos.

 

 


Inmiddels heeft BCC 75 winkels in het hele land met ruim 1500 medewerkers. Het concern achter BCC heeft dit jaar 18 winkels van De Harense Smid, It's en Mikro Electro overgenomen. 

BCC staat voor 'Bakker Cash & Carry'.

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste BCC folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in je stad ontvangen

Ik wil ook folders ontvangen van de Computers & Elektronica categorie

Privacybeleid

Doorgaan naar Tiendeo

Download de Tiendeo app

Download de Tiendeo appDownload de Tiendeo app

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona