Tiendeo official website

Elektrische Fiets

Nog 28 dagen

Zoek je naar de beste Gazelle aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Gazelle aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Gazelle of enige andere winkels in de Auto & Fiets categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Gazelle catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Gazelle catalogus "Elektrische Fiets" geldig vanaf 13/05/2023 tot 30/06/2023 en begin nu met sparen!

Andere Auto & Fiets winkels

  • Logo Halfords
  • Logo Batavus
  • Logo Gazelle
  • Logo Bike Totaal
  • Logo Ford
  • Logo Kia

Gazelle, alle aanbiedingen binnen handbereik

Gazelle

Gazelle is een fietsenwinkel met meerdere filialen door heel Nederland.  Daar kan je ook je fietsband laten plakken. Gazelle heeft verschillende fietsmodellen zodat aan elke wens wordt voldaan. Gazelle fietsen kenmerken zich ook door eenvoudig gebruik.

De bekende modellen zijn de Chamonix, een stadsfiets met meerdere versnellingen. Daarnaast kan je ook Gazelle elektrische fietsen kopen en de vertrouwde oma-fiets. Ook fietsaccessoires zoals een fietsbel, fietslichten en bagagedragers zijn te koop bij de Gazelle.

Bekijk daarom de Gazelle folder voor handige aanbiedingen. Ook Gazelle adressen en openingstijden zijn op Tiendeo te vinden.

Bij Gazelle kun je terecht als je jong bent voor een kinderfiets en als je conditie te wensen overlaat kun je een elektrische fiets aanschaffen. Wel zo handig!

Gazelle verkoopt stadsfietsen, kinderfietsen, lyfestyle fietsen, elektrische fietsen en fietsaccessoires.

Willem Kölling is in 1892 begonnen met het verkopen van fietsen. Door sterke groei ging hij samenwerken met Rudolf Arentsen en sinds 1902 gebruiken ze de naam Gazelle.