Vind Batavus in je stad

De meest populaire aanbiedingen van Auto & Fiets

Alle folders en aanbiedingen van Batavus

Batavus

Batavus is een fietsen merk. Bij deze fietsenwinkel kan je verschillende soorten fietsen kopen. Zoals een Batavus elektrische fiets, stads fiets, sportieve fiets en kinderfiets. Bekende modellen zijn de Batavus Diva een e-bike, de Batavus Mambo een fiets met versnellingen en de Batavus Old Dutch. Die ook wel bekend staat als de oma fiets.


Bekijk de Batavus folder online op Tiendeo voor leuke Batavus aanbiedingen en andere acties. Ook de Batavus winkel bij jou in de buurt en openingstijden zijn op Tiendeo te vinden.

Batavus heeft rekening gehouden met de stadsbewonder met een speciale beveiligde fiets die wendbaar is voor elke stadse situatie.

Batavus verkoopt elektrische fietsen, stadsfietsen, touringfietsen en kinderfietsen.

Batavus ontstaat als Andries Gaastra in 1904 een winkel opent voor naaimachines en klokken, na twee jaar gaat hij ook fietsen verkopen en al snel ook zijn eigen fietsen onder de merknaam Batavus.

Andere Auto & Fiets winkels in je stad

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.