Tiendeo official website

Zoek je naar de beste Batavus aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Batavus aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Batavus of enige andere winkels in de Auto & Fiets categorie in jouw stad. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen van Batavus en wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen online. Terwijl je wacht kun je de nieuwste catalogi doorbladeren in de Auto & Fiets categorie zoals de Sparta brochure "Collectie 2022" geldig vanaf 24/11/2022 tot 04/06/2023.

Andere Auto & Fiets winkels

  • Logo Halfords
  • Logo Batavus
  • Logo Gazelle
  • Logo Bike Totaal
  • Logo Ford
  • Logo Kia

Batavus, alle aanbiedingen binnen handbereik

Batavus

Batavus is een fietsen merk. Bij deze fietsenwinkel kan je verschillende soorten fietsen kopen. Zoals een Batavus elektrische fiets, stads fiets, sportieve fiets en kinderfiets. Bekende modellen zijn de Batavus Diva een e-bike, de Batavus Mambo een fiets met versnellingen en de Batavus Old Dutch. Die ook wel bekend staat als de oma fiets.


Bekijk de Batavus folder online op Tiendeo voor leuke Batavus aanbiedingen en andere acties. Ook de Batavus winkel bij jou in de buurt en openingstijden zijn op Tiendeo te vinden.

Batavus heeft rekening gehouden met de stadsbewonder met een speciale beveiligde fiets die wendbaar is voor elke stadse situatie.

Batavus verkoopt elektrische fietsen, stadsfietsen, touringfietsen en kinderfietsen.

Batavus ontstaat als Andries Gaastra in 1904 een winkel opent voor naaimachines en klokken, na twee jaar gaat hij ook fietsen verkopen en al snel ook zijn eigen fietsen onder de merknaam Batavus.