Tiendeo official website

Aanbiedingen Batavus

Meer dan een maand

  Aanbiedingen van Batavus

  Zoek je naar de beste Batavus aanbiedingen?

  Als je op zoek bent naar de grootste Batavus aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Batavus of enige andere winkels in de Auto & Fiets categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Batavus catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Batavus catalogus "Aanbiedingen Batavus" geldig vanaf van 24/10 tot tot 24/10 en begin nu met sparen!

  Andere Auto & Fiets catalogi

  • Logo Halfords
  • Logo Flyer Fietsen
  • Logo Gazelle
  • Logo Stella Fietsen
  • Logo Specialized
  • Logo Sparta

  Batavus, alle aanbiedingen binnen handbereik

  Batavus

  Batavus is een fietsen merk. Bij deze fietsenwinkel kan je verschillende soorten fietsen kopen. Zoals een Batavus elektrische fiets, stads fiets, sportieve fiets en kinderfiets. Bekende modellen zijn de Batavus Diva een e-bike, de Batavus Mambo een fiets met versnellingen en de Batavus Old Dutch. Die ook wel bekend staat als de oma fiets.


  Bekijk de Batavus folder online op Tiendeo voor leuke Batavus aanbiedingen en andere acties. Ook de Batavus winkel bij jou in de buurt en openingstijden zijn op Tiendeo te vinden.

  Batavus heeft rekening gehouden met de stadsbewonder met een speciale beveiligde fiets die wendbaar is voor elke stadse situatie.

  Batavus verkoopt elektrische fietsen, stadsfietsen, touringfietsen en kinderfietsen.

  Batavus ontstaat als Andries Gaastra in 1904 een winkel opent voor naaimachines en klokken, na twee jaar gaat hij ook fietsen verkopen en al snel ook zijn eigen fietsen onder de merknaam Batavus.