Tiendeo official website

20% Korting

Nog 9 dagen

  Zoek je naar de beste Halfords aanbiedingen?

  Als je op zoek bent naar de grootste Halfords aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Halfords of enige andere winkels in de Auto & Fiets categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Halfords catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Halfords catalogus "20% Korting" geldig vanaf van 17/5 tot tot 30/5 en begin nu met sparen!

  Andere Auto & Fiets catalogi

  • Logo Scott
  • Logo Circuit
  • Logo Van den Udenhout
  • Logo Fietsenwarenhuis
  • Logo E-Bike4all
  • Logo AST

  Halfords, alle aanbiedingen binnen handbereik

  Halfords

  Halfords is het meest bekend om de Halfords fietsen, maar je kunt voor veel meer spullen naar de Halfords, zoals autospullen en kinderzitjes.

  Bekijk daarom de Halfords folder voor de nieuwste Halfords aanbiedingen en Halfords kortingen. Ook de adressen en openingstijden van verschillende Halfords filialen zijn op Tiendeo te vinden, zoals Halfords Amsterdam, Halfords Rotterdam en Halfords Leeuwarden.

  Halfords heeft een doorstart gemaakt, daardoor kunnen we gelukkig nog steeds genieten van de betruwbaarheid van Halfords.

  Halfords verkoopt autoradio's, elektrische fietsen, fietshouders, auto-onderdelen, caravanaccessoires en nog veel meer praktische producten.

  Halfords opende de eerste winkel in Engeland in 1903. In 1973 opende het de eerste winkel in Nederland.