Tiendeo official website

Bouwmaat folder

Vervalt vandaag

Zoek je naar de beste Bouwmaat aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Bouwmaat aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Bouwmaat of enige andere winkels in de Bouwmarkt & Tuin categorie in jouw stad. Er zijn momenteel 2 Bouwmaat catalogi on Tiendeo. Blader door de nieuwste Bouwmaat catalogus "Bouwmaat folder" geldig vanaf van 20/11 tot tot 3/12 en begin nu met sparen!

Andere Bouwmarkt & Tuin catalogi

  • Logo Gamma
  • Logo Karwei
  • Logo Praxis
  • Logo Intratuin
  • Logo Welkoop
  • Logo Hubo

Bouwmaat, alle aanbiedingen binnen handbereik

Bouwmaat

Bouwmaat is een groothandel die onder andere verf, metaal, gereedschap, ijzerwaren en keukens verkoopt. Bouwmaat is daarmee de winkel voor iedereen die zijn huis zelf renoveert. Ook de professional kan naar Bouwmaat.

Bekijk voordat je naar de Bouwmaat winkel gaat de Bouwmaat folder online op Tiendeo voor de laatste Bouwmaat aanbiedingen en Bouwmaat kortingscodes.

tevens vind je hier de Bouwmaat openingstijden en adresse, zoals die van Bouwmaat Rotterdam, Bouwmaat Amsterdam en Bouwmaat Utrecht.

Voor een handige Bouwmaat toolbox kun je ook naar de Bouwmaat online shop. Daar vind je ook de rest van de collectie.

Bouwmaat verkoopt spullen van onder andere AXA, 3M, Fischer, Bison, Ardex en andere merken.

De eerste Bouwmaat is in 1986 gebouwd. Inmiddels zijn er al 46 vestigingen door heel Nederland en kun je naar de webwinkel.