Tiendeo official website

Aanbiedingen vanHaren

Meer dan een maand

  Zoek je naar de beste VanHaren aanbiedingen?

  Als je op zoek bent naar de grootste VanHaren aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van VanHaren of enige andere winkels in de Kleding, Schoenen & Accessoires categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 VanHaren catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste VanHaren catalogus "Aanbiedingen vanHaren" geldig vanaf van 24/10 tot tot 24/10 en begin nu met sparen!

  Andere Kleding, Schoenen & Accessoires catalogi

  • Logo Primark
  • Logo ANWB
  • Logo Zara
  • Logo Zeeman
  • Logo H&M
  • Logo C&A

  VanHaren, alle aanbiedingen binnen handbereik

  Van Haren is een betaalbare schoenenwinkel met voor ieder wat wils: dames-, heren- en kinderschoenen, zoals vanHaren sandalen. Bekijk hier de laatste aanbiedingen in de populaire Van Haren folder en ontdek kortingscodes.

  Over Van Haren

  Van Haren schoenen voor dames, heren en kinderen zijn niet de enige artikelen die je er kunt krijgen. Naast de vanHaren schoenen kun je er namelijk ook sloffen en accessoires kopen. Wil je niet naar één van de ruim 140 Van Haren winkels in Nederland? Dan kun je ook naar de Van Haren online schop om online schoenen te kopen.

  Voordat je schoenen gaat shoppen bekijk je de Van Haren folder online op Tiendeo. Ook kun je daar een kortingscode voor Van Haren vinden.

  Daarnaast vind je hier we ook de openingstijden en adressen van VanHaren filialen, zoals Van Haren Groningen, Van Haren Utrecht, Van Haren Amsterdam en andere locaties.

  Zo is Van Haren begonnen

  Ivo Van Haren richtte in 1929 een schoenenwinkel op in het Brabantse Waalwijk, nadat zijn vader een schoenfabriek in 1913 overgenomenhad. Van Haren heeft nu 143 filialen in heel Nederland en maarliefst 1300 medewerkers. 


  Met de Van Haren App kun je in een keer zien waar jouw toekomstige schoenen nog op voorraad zijn. Super handig!

  Van Haren verkoopt van onder andere Adidas, Fila, Ariane, Hello Kitty, Star Wars en vele andere merken.