Vind C&A in je stad

De meest populaire aanbiedingen van Kleding, Schoenen & Accessoires

Alle folders en aanbiedingen van C&A

De C&A is een van oorsprong Nederlandse modeketen met vestigingen in vele landen. De winkel staat bekend om de recht-toe-recht-aan kleding voor een schappelijke prijs. Op deze pagina vind je de nieuwste collecties in de C&A catalogus.

Over C&A

Modetassenschoenen en kleding is tegen een betaalbare prijs te koop bij Clemens & August. Je vindt er kleding voor jongensmeisjes,  dames en heren. Kortom je kunt er voordelig kleding shoppen voor de hele familie. Ook badkleding en zwangerschapskleding is te koop bij deze modeketen. Niet alleen in de winkel, maar ook bij de C&A online kan je kleding. 

Bekijk de C&A folder op Tiendeo voor inspiratie en C&A sale artikelen en de C&A kortingscode. Ook C&A openingstijden zijn te vinden op Tiendeo. De adressen van de C&A zoals de C&A Amsterdam zijn ook te vinden op deze website. 

Zo is C&A begonnen

In het midden van de 19e eeuw (1841) startten de gebroeders Clemens & August Brenninkmeijer een textielzaak in het Friesche Sneek. De keten breidde begin 20e eeuw al snel uit naar meer plaatsen in Nederland en uitendelijk ook Europa en de wereld. De C&A was overal een succes. Dankzij dit succes is de familie Brenninkmeijer inmiddels de rijkste familie van Nederland met een geschat vermogen van 22 miljard euro.

Tegenwoordig heeft de C&A honderden vestigingen wereldwijd en meer dan 40.000 werknemers in dienst. De C&A verkoopt kleding van verschillende merken, zoals Angelo Litrico, Baby Club, Canda, Westbury, Clockhouse, HereandThere, Rodeo, Disney en nog veel meer merken. De C&A heeft een foundation die de textielindustrie wil verbeteren.

Andere Kleding, Schoenen & Accessoires winkels in je stad

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.