Tiendeo official website

Scapino 20%

Net gepubliceerd

Aanbiedingen van Scapino

Zoek je naar de beste Scapino aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Scapino aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Scapino of enige andere winkels in de Kleding, Schoenen & Accessoires categorie in jouw stad. Er zijn momenteel 4 Scapino catalogi on Tiendeo. Blader door de nieuwste Scapino catalogus "Scapino 20%" geldig vanaf van 23/4 tot tot 7/5 en begin nu met sparen!

Andere Kleding, Schoenen & Accessoires catalogi

  • Logo Primark
  • Logo ANWB
  • Logo Zara
  • Logo Zeeman
  • Logo H&M
  • Logo C&A

Scapino, alle aanbiedingen binnen handbereik

Scapino is een bekende schoen- en kledingwinkel in de Nederlandse winkelstraten. De Scapino folder is wekelijks erg populair op Tiendeo. Hier vind je ook de openingstijden van de meer dan 200 Scapino winkels.

Over Scapino

Scapino is een schoenen, kleding en vrijetijdsartikelen winkel met meerdere vestigingen door heel Nederland. Scapino is vooral bekend vanwege de grote collectie Scapino schoenen die je bij hen kan kopen, maar dat is niet het enige. Ook sportkleding, vrijetijdskleding, sloffen en speelgoed zijn te krijgen bij de Scapino.

De Scapino heeft ook een online shop, www.scapino.nl, maar bekijk eerst de Scapino folder met leuke aanbiedingen en de Scapino kortingskode op Tiendeo. Scapino Adressen en Scapino openingstijden van Scapino zijn ook op Tiendeo te vinden. 

Zo is Scapino begonnen

Scapino is in 1974 opgericht met een eerste winkel in Drenthe en is door de gebroeders Ziengs uitgebouwd tot een waar schoenenimperium met 200 Nederlandse winkels. 

 

De Scapino heeft regelmatig een VIP avond met extra korting op ALLE producten.