Vind Scapino in je stad

De meest populaire aanbiedingen van Kleding, Schoenen & Accessoires

Alle folders en aanbiedingen van Scapino

Scapino is een bekende schoen- en kledingwinkel in de Nederlandse winkelstraten. De Scapino folder is wekelijks erg populair op Tiendeo. Hier vind je ook de openingstijden van de meer dan 200 Scapino winkels.

Over Scapino

Scapino is een schoenen, kleding en vrijetijdsartikelen winkel met meerdere vestigingen door heel Nederland. Scapino is vooral bekend vanwege de grote collectie Scapino schoenen die je bij hen kan kopen, maar dat is niet het enige. Ook sportkleding, vrijetijdskleding, sloffen en speelgoed zijn te krijgen bij de Scapino.

De Scapino heeft ook een online shop, www.scapino.nl, maar bekijk eerst de Scapino folder met leuke aanbiedingen en de Scapino kortingskode op Tiendeo. Scapino Adressen en Scapino openingstijden van Scapino zijn ook op Tiendeo te vinden. 

Zo is Scapino begonnen

Scapino is in 1974 opgericht met een eerste winkel in Drenthe en is door de gebroeders Ziengs uitgebouwd tot een waar schoenenimperium met 200 Nederlandse winkels. 

 

De Scapino heeft regelmatig een VIP avond met extra korting op ALLE producten.

Andere Kleding, Schoenen & Accessoires winkels in je stad

TIENDEO gebruikt cookies om zijn diensten aan te bieden, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. U kunt uw privacyinstellingen aanpassen wanneer u maar wilt.