Advertentie

Najaarscollectie '22

Nog 18 dagen

Zoek je naar de beste The Sting aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste The Sting aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van The Sting of enige andere winkels in de Kleding, Schoenen & Accessoires categorie in jouw stad. Er zijn momenteel 2 The Sting catalogi on Tiendeo. Blader door de nieuwste The Sting catalogus "Najaarscollectie '22" geldig vanaf 02/10/2022 tot 17/12/2022 en begin nu met sparen!

Andere Kleding, Schoenen & Accessoires winkels

The Sting, alle aanbiedingen binnen handbereik

The Sting is een trendy modewinkel die je terugziet in iedere winkelstraat in Nederland. Met ruim 50 winkels en een The Sting online winkel vind je altijd wel iets leuks.

Over The Sting

The Sting is een kledingwinkel met mode voor dames en heren. Je kunt er terecht voor broeken, jeans, tops en jassen. The Sting verkoopt kleding van verschillende merken zoals, Bien Bleu, Daz, Melting Stockholm en andere merken voor dames. Voor de heren wordt er kleding verkocht van 55 Stage, Capsize, Rockerbox en andere merken. Je hoeft niet per se naar de winkel voor een nieuwe look. The Sting heeft namelijk ook een online shop.

Bekijk het lookbook en folder op Tiendeo voor inspiratie en aanbiedingen tijdens de sale van The Sting. Voor adressen en openingstijden zoek je ook op Tiendeo.

Zo is the Sting begonnen

The Sting is in 1982 opgericht in Tilburg met een modewinkel in de bekende winkelstraat De Heuvel. Gedurende de jaren 90 werd The Sting pas echt populair en opende winkels in vrijwel iedere Nederlandse stad. In 2007 werd zelfs de stap gewaagd naar het buitenland met winkels in Antwerpen, Duisburg en Londen. Tegenwoordig heeft The Sting 56 vestigingen in Nederland. 

De paspop in The Sting kun je instellen zodat hij jou maten heeft. Zo weet je gelijk hoe de kleding er op jouw lichaam uitziet.

Sinds 2013 is de gehele collectie van The Sting ook online te koop in de internationale webstore.

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste The Sting folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in je stad ontvangen

Ik wil ook folders ontvangen van de Kleding, Schoenen & Accessoires categorie

Privacybeleid

Aanbevolen producten

Doorgaan naar Tiendeo

Download de Tiendeo app

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona