Tiendeo official website
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van Promiss.

Zoek je naar de beste Promiss aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Promiss aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Promiss of enige andere winkels in de Kleding, Schoenen & Accessoires categorie in jouw stad. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen van Promiss en wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen online. Terwijl je wacht kun je de nieuwste catalogi doorbladeren in de Kleding, Schoenen & Accessoires categorie zoals de HANOS brochure "HANOS Courant 4 Non-food" geldig vanaf van 19/2 tot tot 3/3.

Andere Kleding, Schoenen & Accessoires catalogi

  • Logo Primark
  • Logo ANWB
  • Logo Zara
  • Logo Zeeman
  • Logo H&M
  • Logo C&A

Promiss, alle aanbiedingen binnen handbereik

Promiss

Promiss is een modewinkel voor dames. De Promiss mode is voor vrouwen met reguliere maten en grote maten. De kleding bestaat onder andere uit jurken, vesten, broeken en dergelijke. Dat is niet het enige want ook accessoires en schoenen zijn bij Promiss te krijgen.


Promiss winkels zijn er door heel Nederland. Wil je niet naar de winkel? Dan kan je ook naar de Promiss online shop. Bekijk wel eerst de lookbook op Tiendeo voor inspiratie. In de Promiss folder staan ook aanbiedingen.

Promiss heeft ook een modeblog.

Promiss is in 1994 opgericht.

Promiss heeft 65 winkels in heel Nederland.