Tiendeo official website
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van New York Pizza.

Zoek je naar de beste New York Pizza aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste New York Pizza aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van New York Pizza of enige andere winkels in de Restaurants categorie in jouw stad. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen van New York Pizza en wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen online. Terwijl je wacht kun je de nieuwste catalogi doorbladeren in de Restaurants categorie zoals de De Kweker brochure "De Kweker Big Deals" geldig vanaf van 14/5 tot tot 3/6.

Andere Restaurants catalogi

  • Logo Mr. Cocker
  • Logo Huize van Wely
  • Logo Popocatepetl
  • Logo De Bezorgbeer
  • Logo Verhage
  • Logo Coffeecompany

New York Pizza, alle aanbiedingen binnen handbereik

New York Pizza

New York Pizza heeft een breed assortiment aan pizza's, pasta's en overige gerechten. Alles is gemakkelijk online te bestellen. Wil je een pizza bestellen

Het adres van de dichtstbijzijnde winkel staat op de website. Er zijn voordelige acties, met of zonder een New York Pizza coupon, zoals de Discount Dinsdag Actie waarbij je bij afhalen op dinsdag maar 5 euro voor een new yorker pizza betaald. Check tiendeo.nl voor de openingstijden van de verschillende New York Pizza vestigingen, zoals New York Pizza Amsterdam, New York Pizza Eindhoven en New York Pizza Arnhem.

Ga naar de website of bel het 0900 telefoonnummer en jouw bestelling wordt thuisbezorgd. Ook kun je jouw bestelling in één van de winkels afhalen.

New York Pizza verkoopt naast pizza's ook pasta's, salades, fingerfood, dranken en desserts. Je kunt ook je eigen pizza maken.

New York Pizza is in 1993 opgericht in Nederland en werkt met het CHEFF princiepe. Clean, Hot, Enjoy, Fast en Friendly.