Tiendeo official website
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van La Place.

Zoek je naar de beste La Place aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste La Place aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van La Place of enige andere winkels in de Restaurants categorie in jouw stad. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen van La Place en wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen online. Terwijl je wacht kun je de nieuwste catalogi doorbladeren in de Restaurants categorie zoals de New York Pizza brochure "Take Out Deal!" geldig vanaf van 10/7 tot tot 23/7.

Andere Restaurants catalogi

  • Logo KFC
  • Logo McDonald's
  • Logo One 2 Eat
  • Logo La Cubanita
  • Logo Burger King
  • Logo De Bezorgbeer

La Place, alle aanbiedingen binnen handbereik

La Place

La Place is bekend als lunchroom die te vinden is in de V&D, maar ook langs snelwegen, in attractieparken en op evenementen. Je kan er niet alleen terecht voor ontbijt, maar ook voor spulletjes om mee te nemen. Zoals de lekkere chocola, wijn, koffie, thee en honing.


Er zijn regelmatig La Place kortingsbonnen en andere La Place bonnen voor producten te krijgen. Kijk op Tiendeo voor de La Place folder met alle aanbiedingen. Bekijk de La Place openingstijden en locatie van La Place bij jou in de buurt op Tiendeo, zoals La Place Amsterdam.

Jaarlijks genieten meer dan 35 miljoen mensen van het verse en biologische eten van La Place.

La Place heeft 250 locaties in Nederland, België, Bali, Duitsland en New York.

Met de La Place app heb je altijd toegang tot acties en kortingen.