Tiendeo official website

Advertentie

Aanmelden voor onze nieuwsbrief
We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van McDonald's.

Zoek je naar de beste McDonald's aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste McDonald's aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van McDonald's of enige andere winkels in de Restaurants categorie in jouw stad. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen van McDonald's en wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen online. Terwijl je wacht kun je de nieuwste catalogi doorbladeren in de Restaurants categorie zoals de La Place brochure "Dagverse Deals" geldig vanaf 23/03/2023 tot 03/06/2023.

Andere Restaurants winkels

  • Logo McDonald's
  • Logo Burger King
  • Logo De Kweker
  • Logo Kippie Grill
  • Logo KFC
  • Logo La Place

McDonald's, alle aanbiedingen binnen handbereik

McDonald's is het bekendste fastfoodrestaurant ter wereld en heeft met winkels ook in Nederland een stevige positie. Hier vind je McDonald's kortingen, aanbiedingen, kortingscode's en ook het McDonald's menu, wanneer beschikbaar.

Over McDonald's

McDonald's is de oudste en meest bekende fastfoodketen ter wereld. Ze verkopen er bekende burgers, zoals de Big Mac die je in een menu krijgt met franse frietjes en een beker frisdrank. McDonald's heeft regelmatig nieuwe McDonald's aanbiedingen.

Bekijk de McDonald's folder online op Tiendeo voor de McDonald's prijzen en McDonalds kortingsbonnen. Met de kortingsbonnen McDonald's kun je voordelig een burger of menu kopen.

Bekijk ook de McDonald's openingstijden bij jou in de buurt op Tiendeo.

Zo is McDonald's begonnen

McDonald's is opgericht in 1954 en opende in 1971 het eerste restaurant in Nederland. De fastfoodketen heeft maar liefst 35.000 vestigingingen in 119 landen. Het bedrijf was het eerste restaurant met een drive-thru en een 'lopende band'-keuken.

McDonald's verkoopt altijd de BigMac, McChicken, Quater pounder, Chickennuggets, Cheeseburgers en Hamburgers.

McDonald's heeft regelmatig nieuwe burgers in de aanbieding, die na verloop van tijd niet meer verkocht worden. De McKroket werd in 1999 geintroduceerd, maar staat echter nog steeds op het menu.