• Logo Miss Etam

    Deze verkoper is gesloten

    Meer dan een maand

    Aanbieding aanvragen

DEALS_SHARE_NOTIFICATION

Andere gebruikers bekeken ook

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste Miss Etam folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in je stad ontvangen

Ik wil ook folders ontvangen van de categorie

Privacybeleid

Andere Kleding, Schoenen & Accessoires winkels in je stad

Alle folders en aanbiedingen van Miss Etam

Miss Etam damesmode is een bekende kledingwinkel in Nederland. Je vindt er jurken, vesten en blousen in allerlei maten. Op Tiendeo zie je welke kleding in de sale is bij Miss Etam.

Over Miss Etam

Miss Etam is een kledingwinkel met mode voor vrouwen van alle leeftijden en alle maten. Jassen, vesten, truien broeken alles is te koop bij Miss Etam. Voor mensen met een maatje meer is Miss Etam zeker een winkel om eens heen te gaan. Ze verkopen namelijk kleding in grotere maten tot en met maat 56. Leuke prints zorgen voor een visueel aantrekkelijk effect. 

Bekijk de laatste mode en aanbiedingen in de folder van Miss Etam op Tiendeo, de artikelen van de Miss Etam Sale zijn dan direct duidelijk. Ook de lookbook is in te zien voor inspiratie. Miss Etam heeft 130 winkels in heel Nederland.

Zo is Miss Etam begonnen

Bijna honder jaar geleden, in 1923, startte de eerste Miss Etam winkel in Amsterdam. Hier vond je vooral dameskousen, maar enkele jaren en enkele vestigingen in andere steden later werd er voortaan ook andere kleding verkocht. 

Niet alleen in de winkel van Miss Etam kun je kleding kopen. Miss Etam heeft ook een online shop. Miss Etam online shop is handig voor aankopen om vanuit huis uit te voeren en daar is ook de Miss Etam Outlet en meer inspirate te vinden.