Tiendeo official website

Aanbiedingen Intersport

Meer dan een maand

  Aanbiedingen van Intersport

  Zoek je naar de beste Intersport aanbiedingen?

  Als je op zoek bent naar de grootste Intersport aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Intersport of enige andere winkels in de Sport categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Intersport catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Intersport catalogus "Aanbiedingen Intersport" geldig vanaf van 25/10 tot tot 25/10 en begin nu met sparen!

  Andere Sport catalogi

  • Logo Decathlon
  • Logo Intersport
  • Logo Bever
  • Logo New Balance
  • Logo Adidas
  • Logo Sport 2000

  Intersport, alle aanbiedingen binnen handbereik

  Intersport

  De Intersport is een sportwinkel voor elk type sportliefhebber. Voor zomer- en wintersporten kun je bij Intersport terecht. Ook kun je voor allerlei binnen- en buitensporten spullen halen, zoals Intersport Skeelers.  Wil je echt veel keuze hebben dan ga je naar de Intersport megastore, bijvoorbeeld de Intersport Megastore Hengelo. Of ga thuis naar de Intersport online webshop. 

  Voordat je naar de Intersport winkel gaat bekijk je de Intersport folder voor Intersport aanbiedingen op Tiendeo. Daar staan ook de adressen van de Intersport filialen, zoals Intersport Leiden, Intersport Uden, Intersport Roermond en het adres van de Intersport megastore Hengelo. Ook de openingstijden Instersport staan op Tiendeo.

  Je kunt Intersport ook vinden op Facebook en Twitter.

  Intersport verkoopt onder spullen van Adidas, O'Neil, Puma, The North Face en vele andere merken.

  De Intersport heeft 75 sportwinkels in heel Nederland.

  Intersport is in 1968 opgericht.