Aanbiedingen van Adidas

Andere gebruikers bekeken ook

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste Adidas folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in je stad ontvangen

Ik wil ook folders ontvangen van de categorie

Privacybeleid

Andere Kleding, Schoenen & Accessoires winkels in je stad

Adidas, alle aanbiedingen binnen handbereik

Adidas is één van de populairste sportmerken ter wereld met iconische producten als de Adidas Superstar, Adidas Stan Smith en andere Adidas Originals. Hier op Tiendeo bekijk je de collecties en sale.

Over Adidas

Adidas verkoopt sportkleding en accessoires voor dames, heren en kids. Je kan er terecht voor een heel trainingspak, maar ook alleen een Adidas vest of sneakersAdidas sneaker Originals met strepen aan de zijkant van de voet is erg bekend. Ook kun je er andere Adidas schoenen kopen. Adidas schoenen voor dames, heren en ook Adidas kinderschoenen en kinderkleding. 

Adidas is in verschillende sportwinkels te koop, heeft een eigen winkel in Amsterdam en in de twee Adidas outlet centers van Nederland. Wil je niet zover reizen voor de collectie? Surf dan gewoon de online shop.

Bekijk de Adidas folder en lookbook met aanbiedingen op Tiendeo. Ook adressen zijn op Tiendeo te vinden. 

Zo is Adidas begonnen

Adidas is eigenlijk in 1920 begonnen toen twee broers schoenen startten in het Duitse Herzogenaurach. Na een ruzie in 1949 ging ging de ene broer verder als Puma en de andere broer, genaamd Adi Dassler als Adidas. Beide sportwerken wisten hun imperium flink uit te breden, maar Adidas stak Puma toch echt tot de kroon. Inmiddels is Adidas het op één na grootste sportmerk ter wereld, met duizenden winkels wereldwijd. 

In de Adidas online webshop kun je jouw spullen customizen.

Adidas staat ook bekend om de vele sporters en teams die het bedrijf sponsort, zoals Lionel Messi, het Duits nationaatl voebalelftal of hockeyer Taeke Taekema. 

Meer aanbiedingen van Kleding, Schoenen & Accessoires