Advertentie

Nieuw | Heren

Net gepubliceerd

Zoek je naar de beste Desigual aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Desigual aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Desigual of enige andere winkels in de Kleding, Schoenen & Accessoires categorie in jouw stad. Er zijn momenteel 2 Desigual catalogi on Tiendeo. Blader door de nieuwste Desigual catalogus "Nieuw | Heren" geldig vanaf 06/12/2022 tot 02/02/2023 en begin nu met sparen!

Andere Kleding, Schoenen & Accessoires winkels

Desigual, alle aanbiedingen binnen handbereik

Desigual

Desigual is een modewinkel met kleding en accessoires voor dames, heren en kinderen. Kleding zoals jassen, Desigual jurken, vesten en dergelijke zijn te koop bij deze winkel. Ook voor schoenen en leuke Desigual tassen kan je terecht bij dit Spaanse merk.

Je kan de kleding ook op de online shop kopen.


Bekijk daarom de lookbook op Tiendeo voor inspiratie. In de Desigual folder staan ook kortingen en aanbiedingen van Desigual. De adressen en openingstijden van de Desigual bij jou in de buurt zijn ook op Tiendeo te vinden.

Desigual jassen en Desigual jurken zijn misschien de eerste dingen die je zoekt, maar desigual heeft veel meer te bieden dan dat, zoals tops en jassen.

Desigual verkoopt kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Inmiddels hebben ze zelfs meubilair en accessoires voor in huis in het assortiment.

Thomas Meyer heeft in 1984 Desigual opgericht op Ibiza.

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste Desigual folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in je stad ontvangen

Ik wil ook folders ontvangen van de Kleding, Schoenen & Accessoires categorie

Privacybeleid

Doorgaan naar Tiendeo

Download de Tiendeo app

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona