Tiendeo official website

Aanbiedingen Bershka

Meer dan een maand

  Aanbiedingen van Bershka

  Zoek je naar de beste Bershka aanbiedingen?

  Als je op zoek bent naar de grootste Bershka aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Bershka of enige andere winkels in de Kleding, Schoenen & Accessoires categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Bershka catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Bershka catalogus "Aanbiedingen Bershka" geldig vanaf van 24/10 tot tot 24/10 en begin nu met sparen!

  Andere Kleding, Schoenen & Accessoires catalogi

  • Logo Primark
  • Logo ANWB
  • Logo Zara
  • Logo Zeeman
  • Logo H&M
  • Logo C&A

  Bershka, alle aanbiedingen binnen handbereik

  Bershka

  Bershka is een kledingwinkel die kleding verkoopt voor een jong en gewaagd publiek. Bovenkleding, broeken, schoenen, accessoires en tassen het is allemaal te koop bij Bershka. Bershka heeft winkels in heel Nederland, zoals in Amsterdam, Rotterdam en Groningen. Dat is niet het enige, want heb je geen zin om naar de winkel te gaan? Dan kan je ook naar de online shop van Bershka.


  Bekijk de lookbook voor inspiratie. Ook de folder met leuke aanbiedingen is op Tiendeo te vinden, net als de adressen en openingstijden.

  Bershka is een winkelketen en is onderdeel van het Spaanse modeconcern Inditex.  Onder het bedrijf valt onder andere de ketens ZaraZara HomeZara KidsKiddy's Class,BershkaPull&BearStradivariusMassimo DuttiOyshoUterqüeLefties en Tempe.

  Bershka bestaat sinds 1998.

  Alle bestellingen op de online shop worden gratis verzonden.