Tiendeo official website
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van Swarovski.

Zoek je naar de beste Swarovski aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Swarovski aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Swarovski of enige andere winkels in de Kleding, Schoenen & Accessoires categorie in jouw stad. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen van Swarovski en wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen online. Terwijl je wacht kun je de nieuwste catalogi doorbladeren in de Kleding, Schoenen & Accessoires categorie zoals de Happy Socks brochure "Sale" geldig vanaf van 18/4 tot tot 26/4.

Andere Kleding, Schoenen & Accessoires catalogi

  • Logo Primark
  • Logo ANWB
  • Logo Zara
  • Logo Zeeman
  • Logo H&M
  • Logo C&A

Swarovski, alle aanbiedingen binnen handbereik

Swarovski

Swarovski sieraden zijn erg populair vanwege de prachtige glans van de Swarovski kristallen. Swarovski oorbellen, Swarovski ringen en een leuke Swarovski ketting kan goed met elkaar gecombineerd worden. Wil je daar zeker van zijn dan kun je ook een Swarvski setje kopen.

Niet alleen voor sieraden, ook voor Swarovski beeldjes en andere handige Swarovski spullen, zoals clutches, horloges en zelfs manchetnopen voor je overhemd kun je bij Swarovski kopen.

Bekijk voor de Swarovski sale de online lookbook op Tiendeo voor de laatste Swarvoski aanbiedingen. Daar kun je ook de adressen en openingstijden van de Swarovski winkels vinden.

Wil je niet naar de Swarovski winkel? Dan kun je ook naar de Swarovski online shop.

Wist je dat de klantenkaart van de Swarovski een spiegeltje is. Met de klantenkaart kun je ook gebruik maken van speciale voordelen.

Swarovski verkoopt ringen, kettingen, oorbellen, armbanden, beeldjes, usbsticks, manchetknopen, clutches, pennen, kaarshouders, fotolijstjes, wijnglazen en doosjes.

Swarovski is in 1895 opgericht door kristalslijper Daniel Swarovski. Hij had al in 1891 een elektische machine om kristal te snijden.