Tiendeo official website

50% Korting

Nog 4 dagen

  Zoek je naar de beste Hans Anders aanbiedingen?

  Als je op zoek bent naar de grootste Hans Anders aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Hans Anders of enige andere winkels in de Opticien categorie in jouw stad. Er is momenteel 1 Hans Anders catalogus on Tiendeo. Blader door de nieuwste Hans Anders catalogus "50% Korting" geldig vanaf van 28/5 tot tot 25/6 en begin nu met sparen!

  Andere Opticien catalogi

  • Logo Eyelove brillen
  • Logo Federmann
  • Logo Specsavers
  • Logo Hans Anders
  • Logo Pearle
  • Logo Eye Wish Opticiens

  Hans Anders, alle aanbiedingen binnen handbereik

  Hans Anders

  Hans Anders is een opticien die besloot om het anders te gaan aanpakken en heeft een uitgebreid assortiment lenzen, brillen en hoortoestellen tegen lage prijzen. De keten verkoopt alle brilmonturen tegen dezelfde prijs. Verschil in totaalkosten onstaat door verschillende keuzes in de te monteren glazen. 

  Naast Hans Anders brillen zijn maar een deel van de collectie. Voor contactlenzen, nachtlenzen, en zonnebrillen ga je ook naar Hans Anders. Hans Anders maakt vaak reclame met scherpe actie-aanbiedingen. Prijs hoeft dus geen belemmering te zijn bij het kopen van een goede bril, leesbril, zonnebril op sterkte of multifocale lenzen.

  Zie tiendeo.nl voor de Hans Anders folder, Hans Anders openingstijden en winkels, zoals de Hans Anders Groningen.

  Voor een oogtest kun je gewoon binnenlopen bij één van de winkels.

  Hans Anders bestaat al meer dan dertig jaar.

  Hans Anders heeft winkels door heel Nederland.