Tiendeo official website
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van Hans Anders.

Zoek je naar de beste Hans Anders aanbiedingen?

Als je op zoek bent naar de grootste Hans Anders aanbiedingen ben je hier op het juiste adres. Hier op Tiendeo, hebben wij alle catalogi zodat je geen online promoties hoeft te missen van Hans Anders of enige andere winkels in de Opticien categorie in jouw stad. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe aanbiedingen van Hans Anders en wees als eerste op de hoogte van onze beste aanbiedingen online. Terwijl je wacht kun je de nieuwste catalogi doorbladeren in de Opticien categorie zoals de Eye Wish Opticiens brochure "Aanbiedingen Eye Wish Opticiens" geldig vanaf van 25/10 tot tot 25/10.

Andere Opticien catalogi

  • Logo Pearle
  • Logo Hans Anders
  • Logo Specsavers
  • Logo Eye Wish Opticiens
  • Logo eyes and more
  • Logo Schoonenberg Hoorcomfort

Hans Anders, alle aanbiedingen binnen handbereik

Hans Anders

Hans Anders is een opticien die besloot om het anders te gaan aanpakken en heeft een uitgebreid assortiment lenzen, brillen en hoortoestellen tegen lage prijzen. De keten verkoopt alle brilmonturen tegen dezelfde prijs. Verschil in totaalkosten onstaat door verschillende keuzes in de te monteren glazen. 

Naast Hans Anders brillen zijn maar een deel van de collectie. Voor contactlenzen, nachtlenzen, en zonnebrillen ga je ook naar Hans Anders. Hans Anders maakt vaak reclame met scherpe actie-aanbiedingen. Prijs hoeft dus geen belemmering te zijn bij het kopen van een goede bril, leesbril, zonnebril op sterkte of multifocale lenzen.

Zie tiendeo.nl voor de Hans Anders folder, Hans Anders openingstijden en winkels, zoals de Hans Anders Groningen.

Voor een oogtest kun je gewoon binnenlopen bij één van de winkels.

Hans Anders bestaat al meer dan dertig jaar.

Hans Anders heeft winkels door heel Nederland.