Cyber Monday 2022 Deals & Aanbiedingen

WACHT NIET TOT CYBER MONDAY OM TE BESPAREN!

Geniet terwijl je wacht op de volgende Cyber Monday, op 28 november 2022, van alle aanbiedingen en promoties die je in Tiendeo kunt vinden.
Cyber MondayCyber Monday

Top winkels

WAT IS CYBER MONDAY?

Cyber Monday komt uit Amerika en vindt altijd plaats op de maandag na Black Friday. Hoewel Cyber Monday-vieringen voor het eerst in de vorige eeuw voorkwamen, is de groei sinds 2005 exponentieel geweest en heeft het zich verspreid door heel Europa en is het een toonaangevend commercieel evenement geworden wereldwijd.

Veel consumenten wachten met spanning op de komst van deze datum om te profiteren van de vele aanbiedingen die winkels en merken hen ter beschikking stellen. Ze plannen hun aankopen om een product te krijgen dat ze nodig hebben, beginnen met hun kerstinkopen of krijgen gewoon een product met een hoge korting dat ze niet eens van plan waren te kopen.


WANNEER IS CYBER MONDAY?

Dit jaar vindt Cyber Monday plaats op 28 november. De afgelopen jaren was het de normale praktijk om min of meer een week eerder kortingen en promoties aan te bieden en ook het daaropvolgende weekend van dit evenement te genieten, dit stond bekend als de Black Week.


DEELNEMENDE VERKOPERS AAN CYBER MONDAY 2022

Jaar na jaar nemen meer verkopers en merken deel aan dit evenement en ze bieden ongelooflijke kortingen. Zowel online als offline bedrijven willen hun klanten de beste aanbiedingen en promoties bieden. Daarom willen grote retailers zoals JYSK, Oriflame, Kruidvat of Media Markt de kans niet missen om hun prijzen te verlagen ten voordele van hun klanten op deze dag.

Bovendien zijn er enkele retailers die hun campagne van deals en kortingen al zijn begonnen. Je kunt nu geweldige aanbiedingen vinden bij sommige retailers zoals BCC, Leen Bakker of Intertoys om te beginnen met besparen.


WELKE DEALS KUNNEN WE VERWACHTEN?

Cyber Monday is zo'n succes dat volgens interne gegevens van Tiendeo dit jaar 9 van de 10 mensen deelnemen aan Cyber Monday. Daarom willen grote retailers zoals Lucardi, Praxis, Hema of Hoogvliet de kans niet missen om hun prijzen te verlagen voor hun klanten op deze dag.

Tot de meest gewilde promoties behoren kortingen op mode en technologie, omdat aanbiedingen op mobiele telefoons, televisies of wasmachines bijvoorbeeld een aanzienlijk prijsverschil betekenen, waardoor aanzienlijke besparingen kunnen worden gemaakt.

Bovendien wordt deze datum ook een geweldige kans om te beginnen met de kerstinkopen en zo de laagste prijzen te krijzen voor producten die je al van plan was te kopen.


CYBER MONDAY BIJ TIENDEO

Bij Tiendeo willen we gebruikers helpen alle aanbiedingen te vinden die hen kunnen helpen geld te besparen tijdens Cyber Monday. Om deze reden wordt het aantal catalogi en coupons dat we op deze data publiceren aanzienlijk verhoogd. In Mexico bijvoorbeeld is de publicatie van content met bijna 30% gestegen vergeleken met de voorgaande maanden tijdens de viering van Buen Fin 2019, de Mexicaanse neef van Black Friday.

De constante update van de content die we aanbieden, helpt gebruikers om op Tiendeo te vertrouwen en om onze website als referentie te gebruiken bij het plannen van hun aankopen en de beste aanbiedingen tijdens Cyber Monday. Terugkomend op Mexico, de catalogus openingen zijn verhoogd tot 200% tijdens de viering van Buen Fin 2019.


PLAN EN BESPAAR MET CYBER MONDAY-AANBIEDINGEN

Om de meest interessante aanbiedingen te pakken zodra ze beschikbaar komen, is een goede planning belangrijk. Dankzij Tiendeo kun je op de hoogte blijven van alle kortingen die merken en bedrijven op deze dag geven. Daarnaast kun je vergelijken en de laagste prijzen vinden voor de verschillende producten die je van plan bent te kopen.

Ongelooflijkekortingen op technologie, apparaten, speelgoed, meubilair en nog veel meer wachten op je.

Mis het niet en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws over Cyber Monday 2022!