Black Friday 2022 Deals & Aanbiedingen

WACHT NIET TOT BLACK FRIDAY OM TE BESPAREN!

Geniet terwijl je wacht op de volgende Black Friday, op 25 november 2022, van alle aanbiedingen en promoties die je in Tiendeo kunt vinden.

Topaanbiedingen van Tiendeo voor Black Friday

Top deelnemende winkels aan Black Friday

Logo Action
Logo Kruidvat
Logo Lidl
Logo IKEA
Logo Jumbo
Logo Praxis
Logo H&M
Logo Albert Heijn
Logo Aldi
Logo Intratuin
Logo Gamma
Logo Zara
Logo Media Markt
Logo Hema
Logo Kwantum
Logo Karwei
Logo Leen Bakker
Logo Blokker
Logo Plus
Logo Makro
Logo Nettorama

WAT IS BLACK FRIDAY?

Black Friday komt uit Amerika en vindt altijd plaats op de vrijdag na Thanksgiving. Hoewel Black Friday-vieringen voor het eerst in de vorige eeuw voorkwamen, is de groei sinds 2005 exponentieel geweest en heeft het zich verspreid door heel Europa en is het een toonaangevend commercieel evenement geworden wereldwijd.

Veel consumenten wachten met spanning op de komst van deze datum om te profiteren van de vele aanbiedingen die winkels en merken hen ter beschikking stellen. Ze plannen hun aankopen om een product te krijgen dat ze nodig hebben, beginnen met hun kerstinkopen of krijgen gewoon een product met een hoge korting dat ze niet eens van plan waren te kopen.


WANNEER IS BLACK FRIDAY?

Dit jaar vindt Black Friday plaats op 25 november. De afgelopen jaren was het de normale praktijk om min of meer een week eerder kortingen en promoties aan te bieden en ook het daaropvolgende weekend van dit evenement te genieten, dit stond bekend als de Black Week.


DEELNEMENDE VERKOPERS AAN BLACK FRIDAY 2022

Jaar na jaar nemen meer verkopers en merken deel aan dit evenement en ze bieden ongelooflijke kortingen. Zowel online als offline bedrijven willen hun klanten de beste aanbiedingen en promoties bieden. Daarom willen grote retailers zoals Lidl, Makro, Vomar of Seats and Sofas de kans niet missen om hun prijzen te verlagen ten voordele van hun klanten op deze dag.

Bovendien zijn er enkele retailers die hun campagne van deals en kortingen al zijn begonnen. Je kunt nu geweldige aanbiedingen vinden bij sommige retailers zoals Etos, Hoogvliet of real,- om te beginnen met besparen.


WELKE DEALS KUNNEN WE VERWACHTEN?

Black Friday is zo'n succes dat volgens interne gegevens van Tiendeo dit jaar 9 van de 10 mensen deelnemen aan Black Friday. Daarom willen grote retailers zoals Media Markt, Coolblue of de Bijenkorf de kans niet missen om hun prijzen te verlagen voor hun klanten op deze dag.

Tot de meest gewilde promoties behoren kortingen op mode en technologie, omdat aanbiedingen op mobiele telefoons, televisies of wasmachines bijvoorbeeld een aanzienlijk prijsverschil betekenen, waardoor aanzienlijke besparingen kunnen worden gemaakt.

Bovendien wordt deze datum ook een geweldige kans om te beginnen met de kerstinkopen en zo de laagste prijzen te krijzen voor producten die je al van plan was te kopen.


BLACK FRIDAY BIJ TIENDEO

Bij Tiendeo willen we gebruikers helpen alle aanbiedingen te vinden die hen kunnen helpen geld te besparen tijdens Black Friday. Om deze reden wordt het aantal catalogi en coupons dat we op deze data publiceren aanzienlijk verhoogd. In Mexico bijvoorbeeld is de publicatie van content met bijna 30% gestegen vergeleken met de voorgaande maanden tijdens de viering van Buen Fin 2019, de Mexicaanse neef van Black Friday.

De constante update van de content die we aanbieden, helpt gebruikers om op Tiendeo te vertrouwen en om onze website als referentie te gebruiken bij het plannen van hun aankopen en de beste aanbiedingen tijdens Black Friday. Terugkomend op Mexico, de catalogus openingen zijn verhoogd tot 200% tijdens de viering van Buen Fin 2019.


PLAN EN BESPAAR MET BLACK FRIDAY-AANBIEDINGEN

Om de meest interessante aanbiedingen te pakken zodra ze beschikbaar komen, is een goede planning belangrijk. Dankzij Tiendeo kun je op de hoogte blijven van alle kortingen die merken en bedrijven op deze dag geven. Daarnaast kun je vergelijken en de laagste prijzen vinden voor de verschillende producten die je van plan bent te kopen.

Ongelooflijke kortingen op technologie, apparaten, speelgoed, meubilair en nog veel meer wachten op je.

Mis het niet en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws over Black Friday 2022!