Black Friday 2020 Deals & Aanbiedingen

HET IS BIJNA BLACK FRIDAY 2020

Het is bijna Black Friday en winkels bereiden zich al voor op hun beste deals voor consumenten om waanzinnig te besparen op hun aankopen. Dit jaar vindt de beroemde Black Friday plaats op 27 november en alles ligt voor het grijpen, van geweldige kortingen op technologie tot de laagste prijzen voor mode en accessoires of huishoudelijke apparaten. Maak je klaar om de deals te pakken wanneer ze komen deze Black Friday!

Topaanbiedingen van Tiendeo voor Black Friday

Top deelnemende winkels aan Black Friday

Logo Action
Logo Kruidvat
Logo Lidl
Logo IKEA
Logo Jumbo
Logo Praxis
Logo H&M
Logo Albert Heijn
Logo Aldi
Logo Intratuin
Logo Gamma
Logo Zara
Logo Media Markt
Logo Hema
Logo Kwantum
Logo Karwei
Logo Leen Bakker
Logo Blokker
Logo Plus
Logo Makro
Logo Nettorama

WAT IS BLACK FRIDAY?

Black Friday komt uit Amerika en vindt altijd plaats op de vrijdag na Thanksgiving. Hoewel Black Friday-vieringen voor het eerst in de vorige eeuw voorkwamen, is de groei sinds 2005 exponentieel geweest en heeft het zich verspreid door heel Europa en is het een toonaangevend commercieel evenement geworden wereldwijd.

Veel consumenten wachten met spanning op de komst van deze datum om te profiteren van de vele aanbiedingen die winkels en merken hen ter beschikking stellen. Ze plannen hun aankopen om een product te krijgen dat ze nodig hebben, beginnen met hun kerstinkopen of krijgen gewoon een product met een hoge korting dat ze niet eens van plan waren te kopen.


WELKE DEALS KUNNEN WE VERWACHTEN?

Black Friday is zo'n succes dat volgens interne gegevens van Tiendeo dit jaar 9 van de 10 mensen deelnemen aan Black Friday. Daarom willen grote retailers zoals Lidl, Casa en Action de kans niet missen om hun prijzen te verlagen voor hun klanten op deze dag.

Tot de meest gewilde promoties behoren kortingen op mode en technologie, omdat aanbiedingen op mobiele telefoons, televisies of wasmachines bijvoorbeeld een aanzienlijk prijsverschil betekenen, waardoor aanzienlijke besparingen kunnen worden gemaakt.

Bovendien wordt deze datum ook een geweldige kans om te beginnen met de kerstinkopen en zo de laagste prijzen te krijzen voor producten die je al van plan was te kopen.


PLAN EN BESPAAR MET BLACK FRIDAY-AANBIEDINGEN

Om de meest interessante aanbiedingen te pakken zodra ze beschikbaar komen, is een goede planning belangrijk. Dankzij Tiendeo kun je op de hoogte blijven van alle kortingen die merken en bedrijven op deze dag geven. Daarnaast kun je vergelijken en de laagste prijzen vinden voor de verschillende producten die je van plan bent te kopen.

Ongelooflijke kortingen op technologie, apparaten, speelgoed, meubilair en nog veel meer wachten op je.

Mis het niet en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws over Black Friday 2020!