Favoriet

Telfort folder, aanbiedingen en kortingen

Favoriet
We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van Telfort

Folders Computers & Elektronica

Alle folders en aanbiedingen van Telfort

Telfort is een bekende Nederlandse telecomprovider met een ruim aanbod in internet, televisie en vaste- en mobiele telefonie. Hier op Tiendeo vind je interessante Telfort aanbiedingen en kortingscodes.

Over Telfort 

Telfort is een van Nederlands' bekendste en oudste telecomproviders. Met Telfort internet haal je voordelig en snel internet in huis. Daarbij krijg je ook Telfort webmail tot je beschikking. Wil je meer dan internet? Dan kun je ook een Telfort abonnement nemen voor je Telfort mobiel en vaste telefoon. Heb je al een smartphone? Dan behoort een Telfort Sim Only abonnement tot de mogelijkheden.

Bekijk de folder op Tiendeo met Telfort aanbiedingen. Voor vragen kun je terecht bij de Telfort klantenservice en Mijn Telfort.

Zo is Telfort begonnen

In 1996 begon Telfort met het gebruiken van het glasvezelnetwerk van de NS om zo landelijkse GSM-dekking te krijgen. Het bedrijf was dan ook eén van de eerste in Nederland die een landelijk dekkend mobiele telefonienetwerk aanlegde en had ook een pioniersrol als het gaat om breedbandinternet. In 2005 werd Telfort samengevoegd met KPN en later werden meerdere bedrijven toegevoegd aan Telfort. 


Veel mensen kennen het bedrijf ook van de tv-reclames over de miljonair die al zijn geld heeft verloren.

Ga naar de officiële website van Telfort

Download de Tiendeo app
Nieuwe aanbiedingen!

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste Telfort folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in je stad ontvangen

Bekijk onze Privacybeleid