Logo Telfort
Logo Telfort

Telfort - Folders, kortingscodes en aanbiedingen

Word lid om te weten wanneer!

We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van Telfort

Word lid om te weten wanneer!

Alle folders en aanbiedingen van Telfort

Telfort is een bekende Nederlandse telecomprovider met een ruim aanbod in internet, televisie en vaste- en mobiele telefonie. Hier op Tiendeo vind je interessante Telfort aanbiedingen en kortingscodes.

Over Telfort 

Telfort is een van Nederlands' bekendste en oudste telecomproviders. Met Telfort internet haal je voordelig en snel internet in huis. Daarbij krijg je ook Telfort webmail tot je beschikking. Wil je meer dan internet? Dan kun je ook een Telfort abonnement nemen voor je Telfort mobiel en vaste telefoon. Heb je al een smartphone? Dan behoort een Telfort Sim Only abonnement tot de mogelijkheden.

Bekijk de folder op Tiendeo met Telfort aanbiedingen. Voor vragen kun je terecht bij de Telfort klantenservice en Mijn Telfort.

Zo is Telfort begonnen

In 1996 begon Telfort met het gebruiken van het glasvezelnetwerk van de NS om zo landelijkse GSM-dekking te krijgen. Het bedrijf was dan ook eén van de eerste in Nederland die een landelijk dekkend mobiele telefonienetwerk aanlegde en had ook een pioniersrol als het gaat om breedbandinternet. In 2005 werd Telfort samengevoegd met KPN en later werden meerdere bedrijven toegevoegd aan Telfort. 


Veel mensen kennen het bedrijf ook van de tv-reclames over de miljonair die al zijn geld heeft verloren.

Ga naar de officiële website van Telfort

Overige online Computers & Elektronica winkels

Dankzij het gebruik van cookies verbeteren we Tiendeo voortdurend. Door verder te surfen, aanvaardt u het gebruik ervan. Details weergeven