Kijkshop folder, aanbiedingen en kortingen

Kijkshop folder en Warenhuis in jouw stad

  • Aanbiedingen
Voeg Kijkshop toe aan je favorieten!
Aanbiedingen van Kijkshop in the Haarlem folder
AANBIEDING

Bekijk meer aanbiedingen

(5)

Alle folders en aanbiedingen van Kijkshop

Bij de Kijkshop 'bekijk' je producten als telefoons, scheerapparaten en wekkers vanachter glas, waarna je ze voordelig koopt. Check de Kijkshop folder hier!

Over Kijkshop

In de Kijkshop kun je terecht voor allerlei elektronische apparatensieraden en geurtjes. Bijvoorbeeld voor smartphones, navigatie, laptops, tablets en bijbehorende producten neem je een kijkje in de Kijkshop. Dat is niet het enige, want niet alleen voor electronica, maar ook voor persoonlijke verzorging heeft de kijkshop producten zoals een elektrische tandenborstel, gewichten, scheerapparaten en meer. 

De Kijkshop heeft regelmatig een nieuwe folder met aanbiedingen die je ook op Tiendeo kunt bekijken. Ga de folder na voor de meest recente aanbiedingen. Wil je weten wat de openingstijden zijn van de Kijkshop bij jou in de buurt dan ook is Tiendeo de website om het op te zoeken.

In 1973 werd de eerste Kijkshop in Den Bosch geopend. Inmiddels heeft Kijkshop heeft 100 winkels in heel Nederland.In de webshop van de Kijkshop kun je 24 uur per dag bestellingen plaatsen. De naam 'Kijkshop zegt 't al': Je kunt de producten achter glas alleen bekijken, waarna je later bij de kassa je bestelling opgeeft. Hierdoor worden de winkelkosten aanzienlijk verminderd en biedt de Kijkshop producten tegen een scherpe prijs aan. 

Ga naar de officiële website van Kijkshop

Download de Tiendeo app
Nieuwe aanbiedingen!

Alerts van Tiendeo

Ontvang de nieuwste folder van
Kijkshop in je stad per e-mail.

Bekijk onze Privacybeleid