Favoriet

Bart Smit folder, aanbiedingen en kortingen

Favoriet
We staan op het punt nieuwe aanbiedingen te publiceren van Bart Smit

Folders Speelgoed en Baby´s

Alle folders en aanbiedingen van Bart Smit

Bart Smit is een bekende Nederlandse speelgoedwinkel en een graag gezien gast in iedere winkelstraat. Je vindt hier alle voor kinderen: LEGO, videogames, poppen, bordspellen en meer. Actuele Bart Smit kortingen raadpleeg je in de Bart Smit folder.

Bart Smit is een speelgoedwinkel met een ruim assortiment van speelgoed, gadgets, games en electronica voor kinderen.  

In de Bart Smit folder staan vaak mooie aanbiedingen op gebied van allerlei Bart Smit speelgoedLegoWii en andere multimedia, baby- en peuterspeelgoed, spellen, puzzels, maar ook buitenspeelgoed. Raadpleeg tiendeo.nl voor de Bart Smit openingstijden van de verschillende winkels.

Online kun je vaak extra korting krijgen als je gebruik maakt van een Bart Smit actiecode of kortingscode. Bart Smit is ook een leuke winkel voor fervente gamers.

Bart Smit heeft op dit moment 122 vestigingen in Nederland. Via Bart Smit online kun je het complete Bart Smit-assortiment, 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen. 

Bart Smit begon zijn speelgoedhandel in 1968 in Volendam, waar nog steeds het hoofdkantoor van Bart Smit gevestigd is en zijn zoon als CEO de scepter zwaait. Tegenwoordig is Bart Smit onderdeel van Blokker Holding, het moederbedrijf van onder andere Blokker en Intertoys. 

Dit jaar kwam naar buiten dat in 2017 alle Bart Smit winkels overgaan in de Intertoys-formule. 

Download de Tiendeo app
Nieuwe aanbiedingen!

Alerts van Tiendeo

Ik wil de laatste Bart Smit folders en exclusieve aanbiedingen van Tiendeo in je stad ontvangen

Bekijk onze Privacybeleid