Tiendeo official website
  • Logo Action
  • Logo Lidl
  • Logo Jumbo
  • Logo Albert Heijn
  • Logo Aldi
  • Logo Makro

Welke aanbiedingen kan ik vinden in Barendrecht?

Vind de beste kortingen die worden aangeboden door je favoriete winkels in Barendrecht op Tiendeo. Bekijk de flyers voor de Action, Lidl, Jumbo en mis geen enkele korting. Hier op Tiendeo, hebben we momenteel 483 actieve catalogi in Barendrecht en 6093 winkels.

Barendrecht

Barendrecht is een stad om tot rust te komen. Je kan heerlijk genieten in de sauna van Thermen Barendrecht. Dit kan een perfecte afsluiting zijn van een dag op de woonboulevard. Barendrecht heeft namelijk meerdere meubel- en kluswinkels.

Zo kan je naar de IKEA, Woon XL en Zuiderster om je huis gezellig in te richten. Wil je zelf nog wat klussen in je huis? Dan kan je ook naar de Karwij.

Niet alleen voor de huiselijkheid is er van alles te krijgen in Barendrecht. Je kan namelijk ook gezellig winkelen voor fashion en gadgets. Kleding, schoenen en accessoires kan je kopen bij verschillende winkels in Barendrecht. Barendrecht heeft twee winkelgebieden. De Middenbaan is een straat waar je de Intertoys, De Jonge Mode en andere lokale boetieks kan vinden. Ook de Hema zit aan deze straat.

Het andere winkelgebied is de Van Beuningen Haven. Hier vind je de bekendere winkels zoals de Vero Moda, Etos, Hunkemöller, Shoeby, Esprit en andere leuke winkels.

De openingstijden in Barendrecht zijn op maandag van 11 tot 17.30 uur. Op dinsdag kan je beginnen met winkelen vanaf 9 uur. De koopavond is elke vrijdag tot 20 uur. De koopzondag is alleen in mei, juni en juli voor de gehele gemeente.